Redaktionen

Redaktionen på Forfatterstemmer.dk består af cand. mag. Thomas Olesen og mag. art. Jeff D. Hansen. De to gamle studiekammerater er forenet i ønsket om at fremme digte, poesi og især digtoplæsning på nettet.
Du kan kontakte redaktionen på denne e-mail adresse: redaktionen@forfatterstemmer.dk

OBS: Da vi begge har job ved siden af, og har gang i mange projekter, beder vi dig venligst bære over med, hvis vi ikke svarer på dine mails med det samme!

– Thomas Olesen arbejder som litteraturformidler på Norddjurs Bibliotekerne og underviser på Folkeuniversitetet, og har en fortid som AC-fuldmægtig på Litteratursiden.dk. Han bruger det meste af sit krudt på at realisere det nordiske projekt, PoetryConnexion

– Jeff D. Hansen arbejder til daglig som projektkonsulent i Odense Kommune. Han skriver selv lidt digte i den meget bløde og amatøragtige ende. Du kan finde hans hjemmeside her, hvor du kan læse et par politiske digte og hvad han ellers kan finde på at skrive om.

4 Responses to Redaktionen

 1. Ida Johannessen skriver:

  Kære forfatterstemmer.dk

  Vi har startet et nyt websted, dansk.dk, som er hele danskfagets mødested på nettet. Vi linker til jeres hjemmeside, og vi håber, I vil oprette et link til dansk.dk.
  Vær med til at sprede kendskabet til dansk.dk.

  Venlig hilsen
  Ida Johannessen
  redaktør på dansk.dk

 2. Redaktionen skriver:

  Kære Ida og Dansk.dk.

  Vi vil da meget gerne linke til jeres site og vi vil også gerne være behjælpelige fremover, hvis der skulle være nogen, der har lyst til at benytte digteoplæsninger eller andet i forbindelse med undervisning, opgaver eller lignende.

  Vi takker i øvrigt for linket.

 3. Ida Johannessen skriver:

  Hej Thomas og Jeff
  Jeg vil gerne sende jer en mail til jer, men jeg kan ikke finde nogen mail-adresse til jer her på siden. Har I en? Så må I gerne sende den til mig på praktikant@nexus.dk.
  Venlig hilsen
  Ida

 4. Redaktionen skriver:

  Kære Ida.
  Der står en adresse under “send digte”, men den er måske ikke så nem at finde. Jeg indsætter den lige på denne side også. Ellers kan man altid træffe os på: redaktionen@forfatterstemmer.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *