Fortælle-razzia, kunstnere i byens rum

 

Som en del af Spoken Word Festivalen i Odense optrådte to historiefortællere fra Odense Fortællekreds i byens busser. De kaldte deres bustur for Fortælle-razzia og de nåede at glæde mange passagerer med historier om byen og andre spændende emner.

Vi var med på nogle ture og optog historierne til glæde for jer. Skulle I ønske at høre flere gode historier, så er det bare med at kontakte Odense Fortællekreds og se, hvad de kan diske op med af lækkerier.

De fortællinger, som vi hørte på busserne var:

Jens Peter Madsen er desuden idémanden bag hele festivalen og vi er mange, der skylder ham en stor tak for et flot og spændende arrangement, hvor ordene virkelig kom til deres ret på mange forskellige måder. Du kan læse meget mere om Jens Peter Madsen på hans hjemmeside jenspetermadsen.dk

Bent Hansen er en meget erfaren historiefortæller. Du kan finde ham i Odense Fortællekreds eller på hans egen hjemmeside Fabulatoriet.dk, hvor du blandt andet også kan finde andre eksempler på Bents fortællekunst.

Hop tilbage til Spoken Word Festivalensiden

Share

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.