Lyrikfestival i Ålborg

Digte i alle former og inkarnationer møder Ålborgs atmosfære fra d. 22. – 24. april – de kalder det “9000 ORD”

9000 ORD ser det som sin fornemste opgave at brede lyrikken ud og vise genrens mangfoldighed. Festivalen præsenterer derfor alt fra digtoplæsning og fortolkning af forfatterskaber til poetry slam og lyriske poptekster.

Hør fx Martin Glaz Serup læse op fra ‘Trafikken er uvirkelig’ – og så skal du også lige kommer forbi Vild med Ord i Århus på lørdag, hvor du kan høre mesteren læse op fra selv samme bog som led i indvielsen ForfatterstemmeBoXen (sammen med CINDY LYNN BROWN & LARS SKINNEBACH)

Festivalens hjemmeside: www.9000ord.dk

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder om digte. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *