Hjælp Bjørn og Theodor

Vi har på redaktionen modtaget en henvendelse fra Bjørn og Theodor, som vi meget gerne vil videregive til vores brugere i håb om, at I kan hjælpe de to unge mænd.

Henvendelsen lyder sådan:

Vi er to drenge som er igang med et stort afsluttende efterskoleprojekt. Vi vil lave en kunstudstilling som belyser begrebet hverdag. Hvad er hverdagen for en størrelse? Udstillingen skal bygges op af mange forskellige udtryksformer, billedkunst, fotoserier, video og lyrik. Vi er i kontakt med mange forskellige kunstnere, kunstmuseer og filmskoler i hele landet, som vi ønsker skal bidrage til vores udstilling. Vi vil derfor høre om der nogle her på Forfatterstemmer.dk som ønsker at skrive et digt til udstillingen. Digtet skal være færdigt senest d. 11 juni, og kan sendes på vores mail. T.langston@hotmail.com
Vi håber at i finder emnet interessant.

 

Vi håber, at der er nogen derude i cyberspace, som har lyst til at bidrage med digte til de to unge mænd.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder om digte. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *