Forfatterstemmer på Spoken Word Festival.

I november måned er der Spoken Word festival i Odense. Programmet strækker sig over 3 dage fra den 4. til den 6. Du kan finde programmet til dagene på Odense Centralbiblioteks hjemmeside.
Den 5. og 6. november vil det også være muligt at finde Forfatterstemmer på festivalen, hvor vi vil forsøge at opfange så meget god lyd, som det er muligt, for at kunne præsentere det for alle jer derude.

Fredag den 5. vil der være en lyrikcafé på Odense Musikbibliotek, hvor du kan komme og læse dit digt op og få det foreviget her på sitet. Så kom glad og skriv dit digt om byen og læs det op for alle os andre.

I det hele taget er der lagt op til nogle fede dage i ordets tegn i Odense. Så vi håber at rigtig mange af jer vil finde vej til byen i disse dage.

Vi glæder os i hvert fald til at være med og til at møde en masse kendte og ukendte lyrikere, spoken word entusiaster samt ordkunstnere af alle støbninger.

Vi ses i Odense

Du kan høre resultatet lige her

Dette indlæg blev udgivet i Digtoplæsninger, Nyheder om kultur, Nyheder om siden, Samarbejdspartnere. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Forfatterstemmer på Spoken Word Festival.

  1. Hør hvornår kommer de digte fra lyrik caféen på Spoken Word festivallen herind?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *