jun 242010
 

SÅ blev det afsløret, hvem der vandt retten til at lave den nye radiokanal, der skal konkurrere med Danmarks Radio. Vinderen blev Berlingske Media / SBS, der således slog 100 FM. Imidlertid er budgettet for den nye kanal så skrabet, at der ikke bliver råd til at lave en vægtig indholdsside.

Den nye radiokanal, der meget sigende kommer til at hedde POP FM, får dermed ikke den kulturelle tyngde, som mange havde håbet. I stedet for at få en ny P1 lignende radiokanal, der byder på sagligt kvalitetsindhold, får de danske lyttere en radio, der byder på musik og reklamer – og en smule nyheder.

Her på Forfatterstemmer.dk er vi kede af, at det ikke lykkedes Per Stig Møller at poste flere penge i denne auditive del af kulturlivet. Vi håber på, at tiderne skifter! I mellemtiden vil vi henvise til vores egne arkiver (digtere og digtere de luxe) med poetisk lyd og Den2Radio.

God lytter !!!

Læs mere om den nye radiokanal her på Berlingske.dk

Share

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.