sep 132010
 

Som en del sikkert har opdaget, er sektionen med lyndigte forsvundet. Det skyldes, at det firma, der leverede den bagvedliggende software og som havde filerne lagret ikke længere er at finde på nettet. Det er rigtig ærgeligt og vi er rigtig kede af at have mistet lyden til alle de gode digte.
Vi har stadig teksten gemt, så hvis du har mistet et digt, er du meget velkommen til at kontakte os, så vil vi hellere end gerne sende det til dig.
Vi beklager meget til alle jer, som har mistet et eller flere digte på grund af denne ærgelige udvikling. Vi kan dog til gengæld love, at det ikke sker med de andre kategorier.
Vi (redaktionen) har lært en vigtig lektie ved dette, som er, at vi altid skal sørge for kun at have digte liggende på egen server og i øvrigt sørge for at have back-up af det hele.

Vi håber meget at I alle vil bære over med os, selv om lyndigtene er blevet fjernet uden varsel og nogle af jer har mistet jeres oplæsninger.
Vi håber også at I alle stadig vil fortsætte med at sende jeres supergode digtoplæsninger til os.

Vi beklager endnu en gang…

men takker samtidig for jeres store forståelse og velvilje til fortsat at besøge sitet og blive ved med at sende digtoplæsninger til os.

Med venlig hilsen
Redaktionen (med røde ører)

Share