jun 242010
 

SÅ blev det afsløret, hvem der vandt retten til at lave den nye radiokanal, der skal konkurrere med Danmarks Radio. Vinderen blev Berlingske Media / SBS, der således slog 100 FM. Imidlertid er budgettet for den nye kanal så skrabet, at der ikke bliver råd til at lave en vægtig indholdsside.

Den nye radiokanal, der meget sigende kommer til at hedde POP FM, får dermed ikke den kulturelle tyngde, som mange havde håbet. I stedet for at få en ny P1 lignende radiokanal, der byder på sagligt kvalitetsindhold, får de danske lyttere en radio, der byder på musik og reklamer – og en smule nyheder.

Her på Forfatterstemmer.dk er vi kede af, at det ikke lykkedes Per Stig Møller at poste flere penge i denne auditive del af kulturlivet. Vi håber på, at tiderne skifter! I mellemtiden vil vi henvise til vores egne arkiver (digtere og digtere de luxe) med poetisk lyd og Den2Radio.

God lytter !!!

Læs mere om den nye radiokanal her på Berlingske.dk

Share
jun 212010
 

Forfatterstemmer.dk har indledt et samarbejde med foreningen LIPS – Litteraturen på Scenen – omkring optagelsen af et oplæsningsarrangement på LYNfabrikken i Århus. Tre store digtere, UKON (Ulf Karl Olov Nilsson), Morten Søndergaard og Viggo Madsen kom og læste op d. 24. juni i aftensolen på LYNfabrikkens tagterrasse.

Optagelserne er i færd med at blive redigeret og godkendt af forfatterne selv, så hav tålmodighed.

LIPS

LIPS

—–

Torsdag d. 24 juni. byder Litteraturen på Scenen (lips.dk) velkommen til forårets sidste oplæsningsarrangement på LYNfabrikken, det starter kl. 18:00. Kom og oplev:

UKON (Ulf Karl Olov Nilsson) – Morten Søndergaard – Viggo Madsen

I anledning af sommer og VM-landskamp starter vi et par timer tidligere end normalt og viser desuden kampen DANMARK – JAPAN på storskærm efter oplæsningerne. Derudover er det muligt at købe mad på LYNfabrikken denne aften.

FRI ENTRÈ

Sted: LYNfabrikken, Vestergade 49B, 8000 Århus C
Tid: 18:00
Pris: GRATIS

LIPS

LIPS


—-

Links:

www.lips.dk

Se listen over alle vores samarbejdspartnere her

Share
jun 152010
 

Forfatterstemmer.dk har indledt et unikt samarbejde med Svendborg Bibliotek.

I uge 26 afholdes Writer’s Camp, der er et skriveværksted for børn og unge. Deltagerne modtager kyndig vejledning ud i den poetiske kunstart af d’herrer Kenneth Skipper, Vagn Remme, Kåre Wangel og Mikael Josephsen. Kurset munder ud i digtoplæsninger af alle deltagerne, som vil blive lagt ud her på Forfatterstemmer.dk.

Du kan læse mere om projektet her.

Svendborg Bibliotek
PS Fyn
Litteraturfestivalen Ordskælv

PRAKTISKE OPLYSNINGER
Camp’en foregår på Svendborg Bibliotek onsdag den 30.6. og torsdag den 1.7. kl. 10-15 samt fredag den 2.7. kl. 15-23 – inklusiv performance / arrangement.
De tilmeldte tager selv madpakke med onsdag og torsdag, fredag sørger biblioteket for grillmad til deltagerne.
Medbring gerne din egen computer, ellers kan du låne en. Det er GRATIS at deltage!

Share
jun 072010
 

E-bøgerne kommer! Nye tal fra det amerikanske marked viser, at e-bøgerne er ved at hale gevaldigt ind på den traditionelle papir bog. Således er hele 29,4 % af Stig Larssons “Luftkastellet, der blev sprængt” blevet solgt som e-bog!

Læs Søren Storm Hansen artikel om emnet.

På Forfatterstemmer.dk følger vi udviklingen med spænding!

Share