Bo Green Jensen

 

Bo Green Jensen må siges at være en af de allermest kendte digtere i Danmark. Det er der en grund til. Vi hørte ham læse nogle af sine digte op på Lyrikfestivalen i Odense. Hvis han skulle komme i nærheden af, hvor du bor, så SKAL du simpelthen opleve ham. Ikke alene er digtene fantastiske, men han evner også at fange sit publikum med fantastiske og rørende anekdoter og fortællinger imellem digtene, som derved kommer endnu mere til live.
Vi hørte ham læse op fra sine seneste to digtsamlinger “Vægtløs” og “Den Store Epoke”.

Vi vil gerne dele fornøjelsen med dig, så her får du nogle af digtene fra “Den Store Epoke”:

De sidste tre digte hænger sammen og bør lyttes til i den rækkefølge, som de her er nævnt. Det kan kort nævnes at Bo Green Jensen blandt andet havde Brian Mikkelsen i tankerne, da han skev digtene. Hvis I vil have resten af historien, så må I jo finde et sted, hvor Bo Green Jensen læser digte op og prøve at se, om ikke i kan få den fulde fortælling. Det er helt sikkert det værd.

God fornøjelse med lytningen

Share

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.