Lars Bukdahl

 

Lars Bukdahl (f. 1968) er kendt som digter, anmelder og i det hele taget som en af de helt store kapaciteter i dansk litteratur. Lars Bukdahl

Vi ser ofte Lars, når vi er rundt til forskellige litterære arrangementer i landet og det er altid en fornøjelse endnu engang at blive benovet over hans store viden om den danske litterære scene både i nutiden og fortiden.

Senest har vi hørt Lars på Spoken Word Festival i Odense, hvor han læste digte af en række danske digtere og ordkunstnere. Vi har valgt digtene herunder, men hvis du vil høre mere, kan du jo altid holde øje med, om ikke Lars snart skulle komme og læse op i nærheden af dig. Det kan helt sikkert anbefales.

Vælg et digt og nyd oplæsningen, for som Lars siger, så gør han det faktisk mange gange endda bedre end digteren selv.

God fornøjelse

Share

  One Response to “Lars Bukdahl”

  1. Mange tak for jeres bidrag til SpokenWord Festivalen i Odense. Jeg håber jeres lyttere bliver interesserede i at vide mere om SpokenWord Festivalen som planlægges i nov. 2011.
    Forslag, ideer og kommentarer er meget meget velkommen.
    Følg med på vores side på Facebook “SpokenWordFestival”

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.