Om digtoplæsning

Tidligere har der været en nyhed med et link til digtoplæsningens kunst. Dette fik Kenneth Krabat til at kommentere på nyheden, som i øvrigt kan læses her.

Kenneth har yderligere sendt os et essay, som han endda har været så venlig at læse op, ved navn “Digteren i vejr med sig selv“. Vi fandt essayet så godt, at vi har lagt det ud på siden, som fast inventar. Du kan fremtidigt finde det under “Optag god lyd”, hvor det ligger som både tekst og lyd.

Vi vil ikke kommentere essayet her, da vi mener, at vi allerede har sagt vores ved at give det en fast plads på siden. I andre skal dog være velkomne til at kommentere yderligere – eller til at skrive egne indlæg om digtoplæsningens kunst.

Dette indlæg blev udgivet i Digtoplæsninger, Nyheder om siden og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *