aug 042010
 

Så er der et frisk pust på den litterære scene i Danmark.

Forlaget NULPUNKT er startet op i Århus og er dedikeret til den litteratur, som måske ikke lige sælger i store oplag, men som til gengæld er læsværdig og giver udfordringer til læseren.

Forlaget er netop startet op og det bliver spændende at følge dets udvikling. Vi på redaktionen af forfatterstemmer glæder os over, at der er nogen derude, som har lysten til at arbejde med denne form for litteratur, hvor det netop ikke er pengene, der styrer hele butikken. Forhåbentlig giver det endnu flere en god mulighed for at få udgivet spændende og nytænkende litteratur, så vi alle kan få udvidet horisonten.

Du kan finde forlaget NULPUNKT på nettet lige her.

Foreløbig takker vi for initiativet og glæder os til mere.

Share

  2 Responses to “Forlaget NULPUNKT.”

  1. Send venligst mailadresse på forlaget og på Asbjørn Auring Grimm, på vegne af Dansk Forfatterforening, venligst Anne Hjælmsø

  2. Hej Anne.

    Den er hermed sendt. Vi har også lige fået rettet i linket, så man nu kan gå ind på Forlaget Nulupunkts hjemmeside og finde oplysningerne.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.